Til forsiden

Om Spis & Drikk

Fredag 8. - og lørdag 9. mars i Oslo Spektrum møter du produsenter, importører, eksperter og matelskere fra inn- og utland. I tillegg til et fullspekket utvalg av fantastiske smaker, kan du delta på en rekke vin- og matkurs, foredrag og prøvesmakinger med fremdragende kursledere.

Spis & Drikk er for deg som er interessert i god mat og drikke. Og du må ikke være ekspert for å kunne ta del i opplevelsen, ekspertisen møter du på festivalen. Opplev og smak på hundrevis av viner og matretter – når Oslo Spektrum fylles til randen med Norges største festival for deg som er opptatt av god mat og drikke.

Du møter også utstillere som presenterer nyheter og ledende produkter på markedet, tilpasset ditt kjøkken og dine behov. La deg inspirere av profesjonelle kokker som demonstrer nyheter fra de fremste utstyrsprodusentene, og gjør en god handel med festivalpriser.

Velkommen til to smakfulle dager med mat og vin i skjønn forening.

Spis & Drikk arrangeres i samarbeid med Vin- og brennevinleverandørenes forening, som representerer de beste vin- og brennevinsleverandørene i Norge.

Smakskort
I tillegg til inngangsbillett må du ha et smakskort som brukes når du skal smake deg gjennom festivalen. Mer info kommer.

Dagsbillett 349,–
Festivalpass (begge dager) til kun 549,–
Afterwork (fredag), ved kjøp av minimum fem billetter til kun 199,–  

Få ditt eget smaksglass fra Riedel (verdi kr 145,-) inkludert i prisen

Åpningstider:

Fredag 15:00 – 21:00

Lørdag 12:30 – 20:00

For spørsmål kontakt oss her: 

https://www.facebook.com/spisogdrikk/

Eller send en mail til: spisogdrikk@aller.com

Årets høydepunkt for deg som elsker god mat og drikke.
8.–9. mars 2019 i Oslo Spektrum.

Har du sikret deg billetter? 
Dagsbillett 349,–
Festivalpass (begge dager) til kun 549,–
(+ bill. avgift, 20 år)

Billetten inkluderer et eget smaksglass fra Riedel.